Ystävänpäiväviikolla ravikaveri ilmaiseksi mukaan kisoihin

Tunnetko sinäkin jonkin henkilön, joka ei ole koskaan käynyt raveissa? Hevosurheilu -lehti, Suomen Hippos ja raviradat tarjoavat ystävänpäiväviikon kunniaksi loistavan mahdollisuuden viedä tämän vielä raveissa käymättömän ystävän, kaverin, tuttavan, naapurin, työkaverin, joukkuekaverin tai muuten sopivasti tutun tyypin raveihin!

Kaveriraveihin 11. - 16.2 ja 18. - 19.2. tarjotaan kisoihin ympäri Suomen kaksi yhden hinnalla sisään, nappaa kaveri mukaan ja lähde saattamaan hänet ravien maailmaan! Muistattehan jakaa myös tunnelmat somessa #ystäväraveihin

Kaikkien Twitterissä kuvan itsestään ja kavereistaan raveissa jakaneiden kesken arvotaan yksi kolmen kuukauden pätkä Hevosurheilu-lehteä kotiin kannettuna ja kolme Viesker-kirjaa. Lisäksi kaikkien Instagramissa kuvan itsestään ja kavereistaan kuvan jakaneiden kesken arvotaan viisi Reilu-Metri-tuotepakettia sekä Hevosurheilun heinäkasseja. Muistathan tagata kuvan hashtagilla #ystäväraveihin. Twitter- ja Instagram-kilpailujen voittajat arvotaan tempauksen päätyttyä 20. helmikuuta ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomen Hippoksen Facebookista löydät puolestaan kilpailun, jossa unelmiesi ravipäivästä kertomalla voit voittaa Elitloppet -risteilyn.

Ystävänpäiväviikon kaveriravit - Tervetuloa mukaan!


KAVERIRAVIT 11. - 16.2. ja 18. - 19.2.

Su 11.2. Forssa
Ma 12.2. Joensuu*, Turku*
Ti 13.2. Kaustinen
Ke 14.2. Vermo
To 15.2. Kouvola
Pe 16.2. Jyväskylä
Su 18.2. Ylivieska
Ma 19.2. Tampere*, Oulu*

*) Magic Monday -ravipäivinä etu vain Veikkauksen asiakaskortilla.