Juhannuksen jälkeen jatketaan, vieraita läheltä ja kaukaa

​Uudenmaan Hevosenomistajat yhdistyksen eli ULHO:n ideoima Eri-Aaronin Patsaskilpailu on tulevan keskiviikon nimilähtö ja kuuluu kiinteästi Vermon kesään.

Vieraita tulee niin läheltä kuin kaukaa. Vaellus voitti kisan viime vuonna. Nyt haetaan sille seuraajaa.

Markus Porokan talli on purjehtinut kovassa myötätuulessa viime viikkoina. Porokka saapuu Juukasta kahden hevosen kanssa Eri-Aaronin kisaan. Kobardi ja N.P. Turbo ovat Porokan tykit. Sakari Tikkasen valmentama Manin-Muisto tule Pielavedeltä. Hannu Huttusen Tempaisu on myös pitkämatkalainen, sen kotipaikka Heinävesi. Hieman lähempää saapuu joukon ainoa 4-vuotias Herra Hopo. Sen kotipaikka on Jämsä. Lähtö on hienotasoinen, ja lähes kaikilla hevosilla vilkkuu voitto viime starteissa.

Toto65-kierros käynnistyy Vantaan Energian Voimaliigalla. Siinä 11 valjakkoa tavoittelee 3 500 euron ykköstä. Buck Boko on tuttu voimamies. Se starttaa yksinään 40 metrin takamatkalta.
Nuorten Sarja 3-vuotiaille keräsi 10 hevosta, mutta sai paikan Toto65-kupongilla. Mukana on hyvin aloittanut joukko, ja varmasti osa tämän lähdön hevosista etenee syksyn ikäluokkakisoihin.

Vermo toivottaa rauhallista juhannusta!

Buck Boko voitti Voimaliigan huhtikuussa.