Tawaststjernan Muistoajo, Voimaliiga ja Salamakypärät keskiviikkona 13.7. Vermon Toto65-kierroksella

Vermon keskikesän tähtilähtö Tawaststjernan Muistoajo on ohjelmassa keskiviikkona. Maan parhaat 5-vuotiaat taistelevat kymppitonnin ykkösestä. Vitter voitti kisan viime vuonna SE-ajalla 20,9a/1609 metriä, tulos sivuaa myös Vermon rataennätystä. Pistetäänkö keskiviikkona paremmaksi?

Tähen Toivomus

Tawaststjernan Muistoajo oli viime vuonna hienotasoinen, ja sitä se on myös tänä vuonna. Voittoja ja voittosarjoja näkyy osallistujien tulostauluissa. Kriterium-voittaja Tähen Toivomus kerää varmaankin eniten pelimerkkejä. Takarivin paikalta Henri Bollström joutuu ainakin alkumatkan tarkkailemaan. Lilin Jytky otti Kriteriumissa ja Satakunta-ajossa kakkossijat. Joko nyt on voiton vuoro?

Evartti on kerännyt komean voittoputken. Nyt ori on ensimmäistä kertaa mailin matkalla. Kukan Tutu voitti viime kaudella peräti kolme suurkilpailua, Biofarm Cupin, Pikkupelimannin ja Pikkuprinssin. Kobardi tulee Juukasta ja vieraili pääkaupungissa kesäkuun lopulla voittaen Eri-Aaronin Patsaskilpailun. Antin Onni kävi viimeksi valloittamassa Härmän. Loistavia hevosia lähtö täynnä, ehkä osa niistä nähdään jo ensi vuonna Vermon Kuninkuusraveissa.

Toto65-kohdelähdöissä nähdään jälleen hyvää sporttia. MTV Sport Salamakypärät –lähdössä 12 ohjastajalupausta kamppailee voitosta. Jere Kiveinen, Niko Riekkinen ja Antti-Joonas Heikkinen ovat voittaneet ensimmäiset osalähdöt. Kolmikko on myös kärjessä pistetilanteessa. Kahden Vermon osalähdön jälkeen Salamakypäräkaravaani vieraili Härmässä juhannuksena.

Buck Boko on voittanut tällä kaudella kaksi kertaa Vantaan Energian Voimaliigan. Keskiviikkona Markku Niemisen valmennettava hakee kolmatta täysosumaa. Kierrettävää on ja myös uusia haastajia.

www.vermo.fi