Vermon 2.11. Toto65-ravien vihjeet

Keskiviikon Toto65 ravataan tuttuun tapaan Vermossa.
Brown Recluse nähdään neljännessä kohteessa.

TOTO65-VARMAVALINTA

Systeemiemme tukipilariksi valitsemme kahden alla olevan keulavoiton myötä ryminällä parrasvaloihin palanneen kolmannen kohteen suosikkina matkaan starttaavan numeron 5 BLACK DUNNOCK. Jouni Honkasen valmennettava kulki taannoisen menestysjakson jälkeen pitkään yksinkertaisesti vaisummin, mutta nyt palaset ovat taas loksahtaneet hienosti paikoilleen. Alla on kaksi aivan jäätävää keulavoittoa niin maililla kuin täydelläkin matkalla, eikä ruunan kunto varmastikaan viikossa mihinkään katoa. Tuoreiden esitysten myötä Black Dunnock nauttinee haastajien kunnioitustakin ja Jouni Honkasen valmennettava noudattanee tässäkin "keulaan ja kukat" -taktiikkaa.


TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,3 (2,5)
T65-2: 3,6,2 + 11,8 (10,12)
T65-3: 5 (2,1)
T65-4: 3,2,1 (1,6)
T65-5: 4,3,2,1,7,9 (8,5)
T65-6: 2 + 10,11,12,4 (1,6)

Pieni systeemi 108 riviä, hinta 10,8 euroa.
Suuri systeemi 1176 riviä, hinta 117,6 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1

RANKING
A) 9-2-5
B) 1-10-3-15-8-12-14-7-4-16-6-11-3
VILOKKINEN - MELLUN MYRSKY - TUROPELLA - JORI POLLEA

Avauslähdön niukkana suosikkinamme matkaan starttaa numero 9 VILOKKINEN. Viimeksi Forssassa ruuna kiri taustalta viimeiset 800 metriä 24,8-vauhtia ja nousi kakkoseksi. Ari Moilasen ajokki on noussut kovaan kuntoon ja taistelee ravin maistuessa varmastikin tiukasti lähdön ykkösrahoista. 2 MELLUN MYRSKY kiersi Kouvolassa 3. ulkoa 2. ulos 800 jäljellä ja punnersi asiallisesti perille. Kari Rosimon ajokki on tehnyt hyviä juoksuja ja pystyy vireen kestäessä paljoon. 5 TUROPELLA hyökkäsi puolestaan viimeksi 3. ulkoa etusuoralla, eteni keulaan viimeisellä takasuoralla ja tuli hyvin perille. Teemu Okkolinin ajokki menee edelleen starttien myötä eteenpäin ja osallistuu kärkikamppailuun. B-ryhmän käynnistävä numero 1 JORI POLLEA jäi viimeksi pussiin 3. sisälle. Timo Leivon ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja huomion arvoinen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 6-7-1
B) 8-15-9-11-12-14-3-4-13-10-5
MY WAY STAR - SEA BREEZE - WALL STREET KING - EKO KRISTALL

Toisen lähdön ykköshevosemme on 6 MY WAY STAR. Koelähdössä tamma puristi helposti ykköseksi johtavan rinnalta ja kulki päätöskierroksen 16,8-vauhtia. Risto Airaksisen ajokki on kyvykkäänoloinen aloittelija ja uskomme sen taistelevan uran debyyttistartissa voitosta. Numero 7 SEA BREEZE lopetti koelähdössä 2. sisältä päätöskierroksen 16,8-vauhtia. Risto Väreen ajokki pääsee juoksuradaltaan hyviin asemiin ja kamppailee kärkisijoista. 1 WALL STREET KING pilasi Jokimaalla laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja ravilla Mika Forssin ajokki osallistuu kärkikamppailuun. 8 EKO KRISTALL seurasi Jokimaalla kakkoseksi 2. sisältä ja on tässäkin mahdollinen.

Lähtö 3 | Toto65-1

RANKING
A) 1-3
B) 2-5-9-11-4-7-6-12-10
BROIDI - YPÄJÄ HEREIAM - APRIL SISU – LOVETOWN

Toto65-kierroksen avauskohteessa suosikkina matkaan starttaa numero 1 BROIDI. Ori on saanut kahdessa viime startissa Mika Forssin rattailleen ja tuloksena on ollut hienosti kaksi voittoa. Ensimmäinen irtosi keulasta pienistä ravivaikeuksista huolimatta väljään tyyliin. Viimeksi Broidi punnersi 700 metrin kirinsä parijonosta ulkoratoja pitkin töitä tehden 14,2-kyytiä ja voitti rehdillä esityksellä niukasti mutta ansaitusti. Broidin kohdalla voittosumma ei tee oikeutta hevosen kyvyille ja mikäli vaikeudet ovat hiljalleen jäämässä taakse, pystyy ori nousemaan reippaasti vielä sarjoissaan. Tuomas Korvenoja istuu taas itse valmennettavansa rattaille. Kovaan kuntoon noussut 3 YPÄJÄ HEREIAM avaa auton takaa kovaa ja Olli Koivunen heittänee ajokkinsa kanssa suosikille kiihdytyksessä haastetta. Kaksikko saattaa hyvinkin juosta piikki-selkä -asetelmassa. B-ryhmän käynnistävä 2 APRIL SISU ansaitsee hyvältä paikalta aikaisessa vaiheessa huomion.5 LOVETOWN suorittaa tasaisen varmalla tasolla startista toiseen. Sillä on juoksun onnistuessa tässäkin totosaumat. 9 INSPIS ARIOSO voitti viimeksi keulasta vahvalla esityksellä. Nyt on selkäjuoksun vuoro.

Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 3-6-2
B) 11-8-10-12-1-4-14-15-7 C) 16-5-13-9
VALPPAUS - VALTRAN PIMU - MARJ-LOVVIISA - LOVER

Toisessa Toto65-kohteessa nähtävässä Sisusarjassa rankingin kärkeen kipuaa alla olevasta huonosta sijoituksesta ja varsin pienestä voittosummasta huolimatta ideavaljakkona numero 3 VALPPAUS. Juha Tammen valmennettava palasi viimeksi reilun kuukauden mittaiselta tauolta. Ruuna matkasi 4.-3. sisällä jääden lopulta vaille kiritilaa. Voimia jäi siis takuulla varastoon ja startti teki varmasti muutenkin hyvää. Juostava matka suosii. 6 VALTRAN PIMU teki viimeksi vahvan todella pitkän kirin ulkoradoilla ja punnersi rehdisti perille. Ari Moilanen palaa tamman rattaille. 2 MARJ-LOVVIISA oli viimeksi kovassa lähdössä takapareista lopulta vailla mahdollisuuksia, vaikka sitten taas ihan hyvin loppua kirikin. Nyt tiedossa lienee mukava juoksu kärkiporukassa. Myös B-ryhmän puolelta löytyy tukku potentiaalisia voittajakandidaatteja, eikä leveämpikään rastitus ole tässä lähdössä huono ratkaisu. Suuremmalta vihjekuitilta löytyy kuitenkin tilaa vain numeroille 11 LOVER ja 8 SASKU.

Lähtö 5 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 5
B) 2-10-1-3-6-7-9-4-11-8-12
BLACK DUNNOCK - LOVESONG - AIRPORT PRESENT - SAY IT

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa koitoksessa paluun parrasvaloihin tehnyt 5 BLACK DUNNOCK valtaa yksin A-ryhmän. Jouni Honkasen valmennettava kulki taannoisen menestysjakson jälkeen pitkään yksinkertaisesti vaisummin, mutta nyt palaset ovat taas loksahtaneet hienosti paikoilleen. Alla on kaksi aivan jäätävää keulavoittoa niin maililla kuin täydelläkin matkalla, eikä ruunan kunto varmastikaan viikossa mihinkään katoa. Tuoreiden esitysten myötä Black Dunnock nauttinee haastajien kunnioitustakin ja psyykkaamme Jukka Torvisen ajokin ongelmitta keulaan. Tämän jälkeen muiden tehtäväksi jäänee taistella ensisijaisesti kakkosrahoista. B-ryhmän kärkipaikoille kipuavat 1 SAY IT ja 2 LOVESONG hakevat juoksupaikkoja sisäradalta suosikin takaa. 10 AIRPORT PRESENT pystyy takarivin lähtöpaikasta huolimatta totomatsiin.

Lähtö 6 | Toto65-4, Toto4-1

RANKING
A) 3-2-1
B) 6-10-9-8-11-12-4 C) 7-5
BROWN RECLUSE - WESTCOAST TITAN - POPE - EL DOLCE

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa A-ryhmään kipuaa kolme varsin tasaista valjakkoa. Niukka suosikkimme 3 BROWN RECLUSE oli suoraan tauolta keulasta hyvä ja ori saa vielä Forssassa startin kroppaansa. Nuo tapahtumat kannattaa luonnollisesti vielä huomioida. Vaikka kovien avaajien ulkopuolelta keulaan ei tällä kerralla taidakaan olla asiaa, pystyy Emma Väreen kyvykäs ajokki menestymään. 2 WESTCOAST TITAN on aloittanut uusista käsistä positiivisella tavalla, vaikka totosijat ovatkin toistaiseksi jääneet haaveeksi. Ensin Porissa 14.10. ori jäi johtavan taakse pussiin ja viimeksi Vermossa Mika Forss jäi ajokkinsa kanssa johtavan rinnalle. Tuotakaan esitystä ei voi moittia. Mikäli Westcoast Titan pääsee tässä keulaan, se pystyy vetämään maaliin saakka. 1 POPE palasi viimeksi Teivossa pitkältä tauolta uusista käsistä ja oli heti todella hyvä. Ari Moilanen eteni ajokkinsa kanssa 1. kaarteessa keulaan, mistä ruuna sitten hallitsi tapahtumia varmaan tyyliin maaliin saakka. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kovan kamppailun edellä mainitut käyvät keulapaikasta.

Lähtö 7 | Toto65-5, Toto4-2, Päivän Duo-1

RANKING
A) 4-3-2-1-7-9
B) 8-5-12-11-6-10
PINE CROWN GIRL - ARIANA - SWAGMAN - ALERT KEMP

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa A-ryhmään on tungosta. Kelpuutamme tasaisesta lähdössä sinne lopulta kuusi valjakkoa. 4 PINE CROWN GIRL on suoraan tauolta luonnollisesti arvoitus. Lämmitys kertoo päivän vireestä. 3 ALERT KEMP ei ole ollut arvontakoneen suosiossa viime aikoina. Tamma pääsee taas matkaan eturivistä ja on varmasti vaarallinen. 2 SWAGMAN jatkaa asiallisessa vireessä, vaikka kauden avausvoitto antaakin yhä odottaa itseään. Hannu-Pekka Korven ajokki on valmiiksi toisella radalla, eikä tiukimpaan kiihdytykseen ole sen myötä pakko osallistua. Tasaisen varmaa työtä startista toiseen tekevä 1 TITAN RAIN on varmasti vaarallinen, mikäli kiritilat vain lopulta aukeavat. Kari Venäläisen ajokki tuskin pystyy kiihdytyksessä ulkoa tulevaa uhkaa torjumaan. Kouvolassa voittokantaan palannut 7 ARIANA huomioidaan myös aikaisessa vaiheessa peleissä. Myös viimeksi laukkaan pilannut 9 PURGATORIO on pelihevosia.

Lähtö 8 | Toto65-6, Toto4-3, Päivän Duo-2

RANKING
A) 2-10-11-12
B) 4-1-6-3-9-5-7-8
VICTORY PILOT - JAQUELINE MON AMI - VALENTIN LADAY - VELVET GIRL

Toto65-kierroksen päätöskohteessa lähtöasemat tekevät koitoksesta erittäin mielenkiintoisen. Kuumimmista pelihevosista 2 VICTORY PILOT saa todennäköisen juoksunkulun suhteen kovan etulyöntiaseman verrattuna muihin A-ryhmän valjakoihin. Tommi Kylliäisen valmennettava teki Ruotsin puolellakin parhaimmillaan todella hyviä esityksiä ja ruuna suoritti oikein kelpo tasolla myös lokakuun Vermon starteissa. Viimeksi Kylliäinen pakitteli ajokkinsa kanssa parijonon hännille, mistä kirivaihe ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Loppua Victory Pilot kiri sitten ulkoa hyvällä tyylillä. Ideasuosikki toimii Päivän Duon ideana sekä kapeampien T65- ja T4-vihjesysteemien apuvarmana. Numerot 10 JAQUELINE MON AMI, 11 VALENTIN LADAY ja 12 VELVET GIRL ovat luonnollisesti tällaiseen lähtöön kovia hevosia ja joku kolmikosta tulee myös todennäköisesti saamaan kirivaiheessa vetävää selkää eteensä. Myös hyvän juoksun tehnyt 4 KARL ADAM huomioidaan suuressa systeemissä.

Lähtö 9 | Toto4-4, Troikka

RANKING
A) 9
B) 1-7-11-3-10-12-8 C) 5-2-6-4
CRUSHING WOLF - CALLELA MATTERNHORN - AN-ALFA CENTAURI - MY BEAUTYSINE

Toto4-kierroksen päätöskohteena ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa tarjoamme takarivin lähtöpaikasta huolimatta luottamuksemme numerolle 9 CRUSHING WOLF. Se on tehnyt nyt tauon jälkeen kaksi hyvää starttia, jotka omalta osaltaan ovat varmasti vieneet hevosta myös eteenpäin. Viimeksi Kouvolassa Hannu Torvinen ei kääntänyt 2. ulkoa heti kolmannelle, kun takaa hyökättiin. Päätöspuolikkaan alussa Crushing Wolf hyökkäsi sitten halukkaasti kolmannelle ja kiri sitten jo varsin haastavan tuntuisista asemista hyvällä tyylillä voittoon. Tuossa startissa kengät riisuttiin pois ja balanssia kannattaa tässäkin toki tarkkailla. Numerot 1 CALLELA MATTERHORN ja 3 ARROWSRAIN lienevät alkumetreillä nopeimmat.


TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3,2,1 (6,10)
T4-2: 4,3,2,1,7,9 (8,5)
T4-3: 2 + 11,12,10,4 (1,6)
T4-4: 9 (1,7)

Pieni systeemi 18 riviä, hinta 3,6 euroa.
Suuri systeemi 90 riviä, hinta 18 euroa.


PÄIVÄN DUO

4,3,2,1,7,9
2

6 yhdistelmää


TROIKKA LÄHTÖ 5

5
1,2,10
1,2,3,6,7,9,10

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

9
1,3,7,11
1,3,7,8,10,11,12

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/2 MELLUN MYRSKY: Ori teki oikein hyvän juoksun Vermossa. Se haparoi alkuun ja jäätiin tosi kauas. Hevonen kierteli urhoollisesti ja ehti kalkkiviivoilla vielä voittoon. Nouseva menijä, joka menestyy jatkossakin.

L1/9 VILOKKINEN: Turun esitys oli mainio. Ilman laukkaa hevonen olisi ollut ihan kärkikamppailussa. Vähän epävarma mutta pystyvä tapaus. Ravia mennessään pystyy pärjäämään.

L2/1 WALL STREET KING: Viimeksi oli takarivin lähtörata. Varusteissa oli kokolaput ja hevonen painoi hurjana alussa. Laukka tuli sitten kiinniottoon. Nyt on mainio paikka. Ori tuntui siltä, että se pääsee lujaa liikkeelle. Menestys ei yllättäisi.

L3/6 SACRAMENTO S: Ruuna teki aivan hyvän juoksun viimeksi. Se kierteli mukavasti parijonosta ja oli tasaisessa maalintulossa viides. Totosijakaan ei ollut kaukana.

L3/9 INSPIS ARIOSO: Teivon ykkönen irtosi piikistä tosi helposti. Osaa tämä tulla takaakin. Viime kilpailun jälkeen se on siirtynyt omistajan valmennukseen, miten tuo sitten vaikuttaa.

L4/6 VALTRAN PIMU: Tamma teki väkevän pitkä kirin voittostartissaan. Se punnersi tasapääykköseksi. Kelpo menijä, joka on alussa vähän epävarma. Hevonen pystyy kyllä kiertelemään.

L5/10 AIRPORT PRESENT: Viimeksi juoksupaikka oli 3. sisällä ja ruuna kiri loppumetrit tosi vihaisesti. Hyvä kuva minulle jäi. Nyt ei ole Madrid vastassa. Jos juoksu natsaa, on meillä hyvät saumat voittaakin.

L6/1 POPE: Hevonen palasi pitkältä tauolta Teivossa. Päästiin ulkoradalta keulaan asti. Paikka on mainio nopealle avaajalle. Kärkipään sijoitusta lähdetään hakemaan. Jos johtopaikka pystytään puolustamaan, luultavasti siitä ajetaan.

L6/10 JACKSON: Ruuna on napannut voittonsa keulasta, mutta on se takaakin tehnyt kelpo esityksiä.

L7/8 COUNT RIGEL: Ori teki Lahdessa pitkän kirin. Jouduttiin kiertämään 3.-4. rataakin. Piikistä tämä olisi paras. Se painaa kurveissa sisäänpäin ja menettää vauhtiaan siinä.

L9/2 MR POINT: Saatiin ihan hyvä reissu ja päästiin etenemään vapaasti tauoltapaluussa Vermossa. Otteiden pitäisi parantua, jotta pärjäämistä voisi odotella.

Juha Utala

L8/4 KARL ADAM: Ruuna on tehnyt hyvät juoksut. Nyt on parempi paikka. Tämä on kohtalainen avaaja. Se voisi päästä jopa keulaan. Teivossa saatiin myöhään tilaa ja Vermossa viimeksi hevonen teki hyvän kirin. Yksi voiton tavoittelijoista.

L8/7 FROSTY VICE: Hevonen olisi viimeksi voinut olla kolmas, mutta jäin etsimään korvanaruja ja vauhti vähän tyssäsi. Lähtöpaikka hankaloittaa. Ruuna vaatii tuureja tai ylivauhtia pärjätäkseen.

L8/9 BULLDOZER S: Ori jäi viimeksi painamaan ja ekasta puolikkaasta tuli turhan raju. Siltikään se ei ollut niin hyvä kuin odotin. Lähtöpaikka on asiallinen. Jos tämän spurtti säilyy oikeaan kohtaan, löytyy siltä hyvä pala. Toki tuuriakin tarvitaan.

Tom Eriksson

L3/11 VIKING BAGGER: Viimeksi alkukiihdytys kaikkinensa meni liian pitkäksi. Hevonen pääsi johtopaikalle vasta toisen kurvin lopussa. Kaveri meni vielä eteen kierros jäljellä. Huumori vähän katosi, mutta ruuna tuli lopulta aivan hyvin maaliin. Ihan tyytyväinen olin esitykseen. Märkä rata olisi selkeä miinus. Asetelmat on toki jo valmiiksi haastavat.

L5/6 DOWNANDER: Hannu kehui hevosta viime kisan jälkeen. Se tuli juosten maaliin asti ja jätti aivan hyvän kuvan itsestään. Nyt on startti alla. Paikka on vähän ulkona ja varsinkin sisäpuolen Black Dunnock hirvittää vastustajana. Hankala tilanne voitosta ajettaessa.

Risto Airaksinen

L2/6 MY WAY STAR: Tamma näytti hyvältä koelähdössä. Edelliskerralla se pelkäsi toisten takana lentävää hiekkaa. Varsa jarrutteli ja laukkaili. Varusteisiin lisättiin verkot silmille. Tuoreen kokeen ja myös harjoitusravien perusteella tuosta on apua. Hiukan säikky tapaus tämä on. Tamma jaksaa kyllä mennä. Normi olosuhteissa se pystyisi 1.18-tulokseen. Uskon hevosen selvittävän juoksuradan paikan.

L8/12 VELVET GIRL: Hevonen ei ollut parhaimmillaan viimeksi. Sitä oli treenattu aika kevyesti. Varuiksi, kun tallissa oli hevosia kipeänä. Pitäisi sen nyt olla parempi. Tamma on saanut treeniä koko ajan lisää. Ehkei se silti ole vielä aivan terävimmillään. Kotona meno ei ole täysin letkeää. Paikka on synkkä mutta porukka olisi sopiva. Ei tätä kannata kokonaan unohtaakaan.

Juhani Tapani

L4/6 VALTRAN PIMU: Hevonen teki kovan esityksen Lahdessa. Kaikki meni juoksussa pieleen. Tosi aikaisin jouduttiin lähtemään 3. radalle ja välissä tamma nostettiin neljännellekin. Hevonen oli loistava. Tämä ei ole raketti ensi askelilla, mutta eiköhän Aku löydä kelpo paikan. Matka passaa. Tämä on vahva jyrä.

L9/7 AN-ALFA CENTAURI: Forssassa ruuna olisi voinut voittaakin, mutta se ei ollut aivan priima tuolloin. Hevosta on hoidettu tässä välissä ja sen pitäisi olla parempi nyt. Ihan kelpo menijä, joka pystyy juoksun onnistuessa kolmen joukkoon.

Olli Lähtinen

L6/2 WESTCOAST TITAN: Olen ollut tyytyväinen oriin suorituksiin tauon jälkeen. Porissa se jäi pussiin ja Vermossa johtavan rinnalle. Paikka on hyvä ja tämä pääsee aika rivakasti liikkeelle. Juoksun onnistuessa odotan hevosta ihan kärkipäähän. Ori on hyvällä mallilla, kunhan vähän käy tuurikin.

L8/6 WESTCOAST SPIDER: Ori oli kertaalleen välissä poiskin kuumeen vuoksi. Ei se kauan kestänyt, mutta starttiväliä tässä tuli. Paikka on hiukan ulkona. Tämä vaatii kuitenkin suht onnistuneen reissun.

Emma Väre

L2/7SEA BREEZE: Tamma treenaa hyvin. Toissa maanantaina se teki mukavan ratahiitin ja päätettiin ilmoittaa kisaan. Kiva aloitus olisi tarkoitus saada. Tällä oli vakava loukkaantuminen takapolvissa ja kilpauran avaus viivästyi näin pitkään. Tuollaisen 1.18-ajan tamma pystyy menemään. Se ei ole erityisen laukkaherkkä.

L5/4 GOLDA MATADOR: Viimeksi jäätiin umpipussiin. Hevonen oli koko matkan paineissaan. Mielestäni ruuna olisi voittanut tilaa saadessaan. Laput jäi ylös ja pallot korviin. Nyt on toki erilainen lähtö. Vastaavana uskon hevosen saavan ainakin korotettua rahaa. Voittoon asti vaadittaisiin aivan nappireissu.

L6/3 BROWN RECLUSE: En ollut oikein tyytyväinen hevosen suoritukseen sunnuntaina Forssassa. Ajokaan ei onnistunut, mutta ori ei silti tuntunut siltä kuin olisi pitänyt. Pieniä kysymysmerkkejä on tuon myötä ilmassa.

Timo Leivo

L1/1 JORI POLLEA: Pisteet ei ole riittäneet kisoihin ja startattu on harvakseltaan. Forssan harjoitusraveissa ruuna meni ihan hyvin ja kunto on ok. Kunhan hevonen alkaa rentoutua kilpailutilanteessa. Paikka on mainio. Ensimmäinen kaarre on kriittisin kohta.

L8/10 JAQUELINE MON AMI: Tamma oli tosi hyvä palatessaan tauolta viimeksi. Siinä oli monenlaista karikkoa matkalla. Ekassa ja vikassa kurvissa tiukkoja paikkoja. Jälkimmäisessä vauhti tippui rajusti, mutta hevonen tuli juosten maaliin. Hankkari tarkistettiin startin jälkeen, eikä reaktioita löytynyt. Tamma treenaa hyvin ja kaikki on mallillaan. Takarivi on taas. Jos juoksu onnistuu, pystyy se mielestäni ihan kärkisijoille.