Vermon Ravikoulun avajaiset lauantaina 19.11.

Vermon Ravikoulun avajaisia vietetään Vermon raviradalla lauantaina 19.11. klo 10 - 14 koko perheelle tarkoitetun ilmaisen heppatapahtuman merkeissä. Päivän ohjelmassa on poneja, hevosia, ajelua, ratsastusta, kepparirata ja muuta mukavaa. Avajaissanat lausuu kansanedustaja Timo Heinonen klo 12. Vermossa ravataan lauantaina myös Toto76-kierros.
Jekku-poni on Vermon Ravikoulun vetonaula, johon voi tulla tutustumaan avajaissa. Jatkossa Jekun kanssa voi opetella ajamista ja vaikka viettää synttäreitä. Kuva: Laura Taimioja.

Hevosalan kouluttajana ja valmennus- ja kilpailukeskuksena tunnettu Ypäjän Hevosopisto avaa lauantaina Vermon raviradalle, Helsingin ja Espoon rajalle kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille suunnatun ravikoulun. Ravikoulussa järjestetään kursseja, joilla opetellaan käsittelemään ja ajamaan hevosia ja poneja. Osaamistason mukaan aloitetaan alkeista ja halutessaan voi edetä aina ravi- tai poniohjastajaksi asti.

Vermon Ravikoululla on myös vahva liikunnallinen ulottuvuus: konseptiin kuuluun upea keppihevosrata, jossa voidaan järjestää monenlaisia tapahtumia aina pienten lasten hyppelyistä nuorten kepparikisoihin, joissa hypätään jopa metrin korkuisia esteitä.

Ravikoulun vetäjäksi Vermoon siirtyy Ypäjän Hevosopiston apulaisrehtorin tehtävistä hevostenhoitaja, kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja Kaisa Kähö. Kähön lisäksi koulussa tulee työskentelemään nuorisotyöhön ja hevosiin perehtyneitä ohjaajia.

Avajaisissa Ravikoulun palvelut keskittyvät lapsiin, mutta ohjelmassa on kursseja myös aikuisille, jotka ajavat hevosilla omissa ryhmissään. Jatkossa kehitetään myös yrityksille ja muille ryhmille suunnattuja ravielämyspalveluita.

Vermon Ravikoulua ylläpitää Hevosopisto. Toimintaa järjestetään yhteistyössä Vermon Raviradan kanssa. Keppihevosrataa isännöivät Hevosopiston lisäksi hevosalan keskusjärjestöt Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry.

Lisätietoja,
Hevosopiston toimitusjohtaja Petri Meller p. 040 860 7787 petri.meller@hevosopisto.fi

www.hevosopisto.fi

www.vermo.fi