Vermon ravit keskiviikkona 5.10. klo 18.30

Keskiviikon Toto65-kierros alkaa Derbysarjalla. 12 nelivuotiasta tavoittelee 3 000 euron ykköstä. Joukko on tasainen, ja hyvä pelipähkinä kierroksen alkuun.

Sisusarjalla jatketaan. Larvan Hurmos oli viime keskiviikon kierroksella suosikkeja. Alun laukka jätti oriin kauaksi, mutta sitkeä takaa-ajo tuotti vielä rahasijan. Villinmiehen Tammakilvan kolmonen Marj-Lovviisa pääsee matkaan 20 metrin paalulta. Perustamatkalla on monta hyvää stayeriä. Kolmoskohde on hienotasoinen, ja samalla ensimmäinen Troikkakohde. Agnese, Bakels Birdland, Hillbilly Hilda, Valentin Laday ja Callum ovat hienossa kunnossa. Maarit Ollikaisen menestystallista saapuu Sudbury, joka aloitti Suomessa voitolla.
Karanor Teräsmiesliiga aloittaa Päivän Duo –pelin. Helppoa ei ole voittajan löytäminen. Prince Albert jyräsi viime keskiviikkona voittoon. Ice Paradisella on kaksi voittoa alla. Frost Flowerilla on viisi voittoa tältä vuodelta. Global Spellbound on ravannut Suomessa kahdesti, molemmille kerroilla kakkossijat.
Fintoton Voittajabonus-kampanja käynnistyy lokakuun ensimmäisellä viikolla. Vermon keskiviikon Toto65-kohdelähdöissä on Voittajapeleissä 2 000 euron bonukset. Se piristää peliä, ja nostaa mukavasti kertoimia.

Jouni Miettisen valmentama Larvan Hurmos voitti Derbypäivänä Harri Koivusen ajamana​