Pääsiäissunnuntaina ravataan Ylivieskassa klo 13.00 alkaen.

Ravikeskus Keskisen kevätkausi jatkuu sunnuntaina. Ensimmäisen pääsiäispäivän vauhdikkaat kilvanajot pyörähtävät käyntiin kahdella ponilähdöllä. Ne starttaavat kello 12:30 ja 12:45. Suuremmat hevosvoimat jylläävät kaviouralla kello 13 alkaen.

Suomenhevosliiton Ylivieskalle myöntämän Vuoden ravirata -palkinnon kunniaksi järjestäjät tarjoavat raveissa 500:lle ensimmäiselle pullakahvit!

Radan tapahtumia kelpaa seurata laajennetun ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta. Samalla voitte nauttia buffet-pöydän ja pizzauunin maukkaita antimia - palanpainikettakin on tarjolla joka janoon. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Sääennusteet lupaavat sunnuntaille poutaista ja lämmintä säätä, joten ravien yhteydessä vietetään myös terassikauden avajaisia.

Päivän lähdöt ovat hevosrikkaita ja tarjoavat yltäkylläisesti nähtävää sekä pelattavaa. Lämminveristen ykkössarjassa tekee paluun baanoille lauantaitasollakin mainiosti menestynyt Grand Ale. Voimakkaan punarautiaan vireen pistävät puntariin kotiradan taistelijatamma Last Finn, Suomessa debytoiva Rhesos Face ja nousukuntoinen Berto Vaikko.

Myös kylmäveristen kovimmassa koitoksessa nähdään mielenkiintoinen paussilta palaaja, kun voitokas Malkkin avaa kautensa.

Yksi päivän helmistä on lämminveristen kakkossarja, missä kohtaavat voimanpesä Decamerone, Mauri Jaaralta avaava On Va Voir, pohjoisen kovakuntoinen Willy Fog ja Jonny Länsimäen kykenevä duo Way To Go – Titan As.

Keskiseen kannattaa saapua koko perheen voimin. Lapsille on tarjolla haliponeja, poniratsastusta, pomppulinna, keppihevosrata ja puuhapiste – raveissa viihtyvät kaikki vauvoista vaareihin ja muksuista mummoihin!

Keskinen kutsuu pääsiäisraveihin – tervetuloa!