Vappuun vauhtia Ylivieskasta sunnuntaina 29.4.

Vapun aatonaaton-ravit Ylivieskan Keskisessä starttaa klo 13.00.
Parhaat paikat vauhdikkaan päivän viettoon löytyy Ravintola Heinäseipäästä, varmista paikkasi ja varaa ravintolapaikka enakkon sähköpostitse sami.lepisto@keskisenravit.net
Pikkukunkku ja Derby-kakkonen Evartti on yksi Ylivieskan sunnuntain tähdistä. Kuva: Suomen Hippos

Ylivieskan kausi jatkuu sunnuntaina kello 13. Ennen totolähtöjä mittelevät ponivaljakot paremmuuttaan kahdessa koitoksessa. Näistä ensimmäinen starttaa kello 12:30 ja toinen 12:45.

Rentoa vappuaatonaattoa kelpaa viettää ravintola Heinäseipäässä. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita nauttimaan Heinäseipään pitopatojen ja pizzauunin antimista! Janonsammuttajiakin on tarjolla joka makuun!

Illan kolmannessa lähdössä jahtaa Nuorten Sarjan isoa ykköspalkintoa tasainen porukka. Voitto vyöllä viivalle tulevat Kiara Ale ja Xantine Croft jakavat suosikin paineet.

Lämminveristen avoin ryhmä on kerännyt mielenkiintoisen osallistujajoukon. Ruotsin kovissa lähdöissä rutinoitunut Boys Going In on kasiradalta haastavan päiväpuhteen edessä, kun vastaan asettuu voittosummalta porukan vähäisin mutta kirikyvyiltään kenties pätevin Boulder Lucky.

Kakkossarjassa kysytään voimia, kun työn alla on 3100 metriä. Meritoitunut muskelimies Tir du Caux saa pistellä tosissaan, kun vastassa ovat Santtu Raitalalta avaava Kari Lähdekorven omistama Exceptional Boko ja Katja Melkolta debytoiva Titan Rain.

Myös suomenhevosten kovimmassa voltissa vaaditaan vahvuutta, ja 2600 metrin mittelössä riittää puntaroitavaa. Saako takaa-ajoon lähtevä Pikkukunkku ja ikäluokkatähti Evartti kiinni paalulta pakomatkalle ampaisevan tuoreen Toto76-jättiyllättäjä Myrskyn Tuulin ?

Lapsille on tarjolla ilmaista poniajelua.

Keskinen kutsuu – tervetuloa viettämään vappuaatonaattoa Ylivieskan raveihin!