Vapun viettoon Ylivieskan Keskisestä!

Tule tiistaina 30.4. vapun viettoon Ylivieskaan! Ravikeskus Keskisen vappuaaton railakkaat ravit käynnistyvät kello 18:30 – ponilähtö pistellään jo 18:00.

Radan tapahtumia kelpaa seurata laajennetun ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta. Samalla voitte nauttia buffet-pöydän ja pizzauunin maukkaita antimia – palanpainikettakin on tarjolla jokaiseen vappujanoon. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Sääennusteet lupaavat tiistaille poutaista ja lämmintä säätä, joten raveja kelpaa seurata myös uudesta terassikatsomosta.

Ravien jälkeen ei ole kiire kotiin, sillä menoa piisaa karaokeajatkojen merkeissä puolilleöin. Luvassa on hyvää musaa, taatusti unohtumattomia tulkintoja, parasta seuraa ja virvokkeita.

Radalla nähdään kymmenen mielenkiintoista lähtöä. Heti illan aluksi esiintyvät tulevaisuuden toivot Valtrauksen ja Vaelluksen pikkusisko Noriinan johdolla. Kolmas lähtö on Tammasarja, missä iskevät yhteen viimeksi Keskisessä juhlinut Ninja Casall ja uransa esimerkillisesti avannut Pitch Perfect.

Lämminveristen ykkössarjan kirkas tähti on tuore Toto75-sankari Don Juan Sisu! Suomenhevosten kovimmassa voltissa nähdään voittokoneiden Eetin ja Vernanton välinen huippumatsi.

Tiistaina starttaa myös kylmäveristen Nordic Cup 2019. Tasokkaassa avausosalähdössä Helkan Urho saa vastaansa voittovireiset Hissun -hevoset Turbon ja Feeniksin.

Lämminveristen kolmen kierroksen voimainkoitoksessa lähtee pitkältä pakiltaan jahtiin Matti Matinlaurin väsymätön suojatti The Swede.

Vappuaaton loppulähdöissä nähdään vielä Karoliina Sinkkilän uusi monté-tykki Bombastic ja ikäluokkahuippujen Vixuksen ja Vixelin viimeksi kultakantaan itsensä iskenyt veli Vexi.

Ylivieska_käsiohjelma_30.4.2019_web

Keskinen kutsuu vappuraveihin – tervetuloa!