Ylivieskassa Sunnuntaina 31.3. Vaaliravit

Ravikeskus Keskisen kevätkausi käynnistyy vauhdikkaasti sunnuntaina. Vaaliravit starttaavat kello 13 – ponilähdöt ajetaan jo 12:30 ja 12:45


Keskiseen kannattaa suunnata koko pesueen voimin. Lapsille on tarjolla pomppulinnan riemua, poniajelua ja keppariesterata.

Vaaliraveissa pääsette myös tapaamaan ja jututtamaan alueen eduskuntavaaliehdokkaita ja tutustumaan heidän puolueittensa teeseihin.

Sunnuntain kilvanajoja kelpaa seurata laajennetun ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta ja nauttia buffet-pöydän maukkaista antimista – palanpainikettakin on tarjolla joka janoon! Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Radalla nähdään jännittäviä totolähtöjä yhdeksän kappaletta. Lämminveristen ykkössarjassa kohtaavat kautensa vakuuttavalla voitolla avannut Gold Narva, tarmonpesä Hollywood Hills ja ansiokkaan uransa viimeisen kauden käynnistävä konkari Flying Heel.

Suomenhevosten kovimmassa ryhmässä saa keuruulaisvieras Taikapassi tiukan haasteen nousuvireiseltä Vinksahtilta, tauolta tulevalta Heikkalan Pehtoorilta ja Lapin voimatamma Viehko Venlalta.

Onko menestyksekäs Black Bean Toto4-varmasi? Vai varmistatko sen tällä kaudella jo neljästi ykkösenä maaliin saapuneella Mr Money Robberilla?

Ylivieskan vaaliravien käsiohjelma tästä