Raviliiga – lätkässä raveihin

Raviliigassa ei puristeta mailaa, vaan ohjaksia. Raviliiga toteutetaan yhdessä jääkiekon Liiga-joukkueiden kanssa kausilla 2017-2020. Raviliigassa joukkueet, pelaajat ja fanit mittelevät hiekkaradan herruudesta omien ravihevostensa kesken. Myynnissä on 1000 osuutta jokaisen joukkueen hevosesta hintaan 100 euroa - ilman lisäkuluja.

Lähde hevosenomistajaksi tai lahjoita osuus hevosesta haaveilevalle ystävälle, sukulaiselle, työtoverille ja lätkäkaverille. Raviliiga-hevonen on helpoin tapa hypätä oman suosikkijoukkueesi mukaan ja mikä parasta, liigakauden jälkeen hevosen myyntihinnasta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen ja loput jaetaan omistajille.


Mikä ihmeen Raviliiga!

Raviliigassa 2017-20 jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

Raviliigan yhteisomistuksen säännöt

Raviliigahevoset
Raviliigojen kimppahevoset on hankittu puolitoistavuotiaina hevoshuutokaupasta Ypäjältä ja niiden omistaminen päättyy vuoden 2020 lopussa. Pääset projektin aikana seuraamaan lämminveristen ravihevosten uraa ja kehitystä huippu-urheilijoiksi.

Taustalla osaavat tiimit
Jokaisella raviliigahevosella on oma ammattiravivalmentaja ja osaava tiimi tukenaan. Raviiliigojen vetäjät tiedottavat aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Hevosista tai raveista sinun ei tarvitse tietää mitään. Matkan varrella oppii!

Omistaminen kimpassa on cool
Omistamisen lisäksi voittaminen kimpassa on monikertainen ilo! Raviliigat ja hevoset kilpailevat myös keskenään. Eniten palkintorahoja projektin aikana tienanneen ravurin omistava Raviliiga-joukkue palkitaan Ravigaalassa 2020.

Ravit & lätkä –yhteisön jäsenenä
Liittymällä oman suosikkijoukkueesi raviliigaan pääset osaksi ravit & lätkä -yhteisöä ja kokemaan mieleenpainuvia ravielämyksiä lätkämausteilla. Radat ja liigajoukkueet tulevat järjestämään erilaisia tapahtumia, joihin sinulla on aitiopaikka varattuna.

Edut
Jokainen Raviliigan osakas saa oman joukkueensa personoidun omistajakortin, 1 kortti per osuus. Omistajakortti on paitsi todiste hevosenomistajuudesta, myös etukortti. Mitä etuja sillä saa, missä ja milloin – tarkista se alla olevasta listasta. Osa eduista on joukkuekohtaisia. Pääsääntöisesti saat ilmaisen sisäänpääsyn raviradalle, kun oma hevosesi juoksee (suurkilpailut on rajattu pois.). Vapaa sisäänpääsy kotiradan kaikkiin raveihin on useammallakin joukkueella.

Joukkuekohtaiset edut


Kuinka toimin, että pääsen mukaan?
Lunasta oma osuutesi verkkokaupasta osoitteesta www.raviliiga.fi. Osuuden hinta on 100 euroa eikä mitään muita kuluja. Tutustu ennen ostoa verkkokaupassa Raviliigan sääntöihin.

Lisätietoja,

raviliiga@hippos.fi


Suomen Hippos ry
Kehityspäällikkö
Suvi Louhelainen
puh. 050 574 5920
suvi.louhelainen@hippos.fiAjankohtaista

Tingaling. Kuva: Iita-Maria Ahtiainen
Massi Vermossa uran avausstartissa 17.10.2018. Kuva Erkki Kivistö
 Legendaarinen ravivalmentaja Pekka Korpi kertoo, että Mascate Match on lahjakas, järkevä ja fiksu. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso