Kuopion ravirata - vauhdikasta menoa Sorsasalossa!

Kuopion ravirata on järjestänyt ravikilpailutoimintaa Sorsasalossa vuodesta 1980 lähtien. Kuopion ravirata on maakuntarata, jonka vaikutuspiirissä on runsas raviharrastajien ja -ammattilaisten joukko. Pohjois-Savo on vahvaa ja perinteistä hevostalousaluetta ja maakunnassa onkin noin 4200 hevosta.

Ennakot ja pelivihjeet


Tuoreimmat uutiset Sorsasalosta

Kuopion raviradan poniajolupakurssilla vuonna 2017 ajoluvan suorittanut Riikka Haapasaari ohjasti Mäntylahen Mailerilla Kuopion Ponikuninkuuravit 2018 –lähdön voittoon Rovaniemen Kuninkuusraveissa. Kuva: Jari Piirala

RAvien tulokset

CARDA: Nousi loppukurvin alussa johtavan takaa toiselle ja puristi maalisuoralla voittoon ennen ulkoa kirinyttä I.P. Vaparia.I.P. VAPARI: Vaihtoi loppukurvin alussa 3. sisältä 2. ulos, kiri maalisuoralla kolmannen radan kautta voittomatsiin.JOJOTAR: Taipui maalisuoralla keulasta kolmanneksi.CAARNA: Nousi viim. takasuoralla 3. ulkoa kolmannelle ja kiri tasaisesti.MYYTTI: Laukkasi lähtöön, eteni 4. sisälle, mistä seuraili lopussa tasaisesti.PONTRIOT: Matkasi 4. ulkona, eteni loppusuoralla sisärataa, mutta jäi pussiin maalin lähestyessä.RYYPPY: Pääsi 1. takasuoran alussa kolmannelta johtavan rinnalle, mistä laukkasi viim. takasuoralla ulkoradoille.LENNOXARA: Oli taustalla vaisu ja keskeytti.CIESMA: Nousi 2. ulkoa kolmannelle viim. takasuoralla, hiljensi pahoin loppukurvissa ja keskeytti.RIVALTTI: Oli taustalla vaisu ja keskeytti.MELEKO ELEVIS: Jäi lähdöstä kauas taustalle, missä laukkaili hylkäykseen.TROODON: Laukkasi 1. kurvissa pitkäksi.

Suurkilpailut


tilaa uutiskirje