Tapahtumat


Rovaniemi, Mäntyvaara , Magic Monday

Ajankohta: 16.09.2019 18:00-20:00
Paikka: -
Osoite: Rovaniemi

Räväkkä ravitapahtuma Magic Monday saapuu jälleen Rovaniemelle!

Mäntyvaaran rataparina ajaa Tampereen Teivo. Rovaniemen ensimmäinen lähtö ampaisee matkaan kello 18:15, ja illan kaikki lähdöt ajetaan limittäin ratapari Teivon kanssa. Näin tiedossa on tiivis ja sähäkkä ravi-ilta – 12 lähtöä noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

Radallakin nähtävä TotoTV:n Magic Monday-studio alkaa kello 18.

Toto65-peli käynnistyy Rovaniemen neljännestä lähdöstä, joka starttaa kello 19:35. Katsomossa tapahtumien keskipisteenä toimii ravintola Mäntyhovi. Uutuutena Mäntyhovin listalla ovat maankuulut Siipiweikkojen wingsit. Lisäksi tarjolla on koskenlaskija-savuporokeittoa.

Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numerosta 020-779 2299. Ilman varaustakin olette lämpimästi tervetulleita!

Maanantaina mennään RoKi -teemalla. Paikalla on koko RoKin edustusjoukkue – tule jututtamaan pelaajia ja joukkuejohtoa Mestis-kauden kynnyksellä! Voit myös haastaa RoKin pelaajat pöytälätkämatsiin katsomossa. Magic Monday -raveihin on RoKin kausikortilla ilmainen sisäänpääsy!

Illan huipputapaus on Roki -lähtö. Siinä iskevät yhteen hallitseva Lapin mestari Capitol Hill, tämän viimeksi Mäntyvaarassa juhlinut tallikaveri Maffioso Face, Lapin viimevuotinen mestari Remote Control, Petteri Joen vaarallinen kaksikko Little Easy – Pharaon Face ja iskukykyinen BWT Rock And Roll.

Illan muut yhteistyökumppanit ovat SP-Kodit ja Arctic Horse Race 14.12.

Pääsyliput 5 €, Rokin kausikortilla ilmaiseksi sisään!

Raviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa Mäntyvaaran maagiseen maanantaihin!

 Ilmottaudu tapahtumaan