Pilvenmäki ja Special-karsinnat perjantaina

Forssassa ravataan perjantaina 11 lähtöä, joista viisi on Special-karsintoja. Ravit alkavat klo 18 ja viimeinen lähtö ravataan n. klo 21.20, joten koko illaksi on vauhdikasta menoa luvassa. Ravintolassa lähiruokaisa noutopöytä ja lähtöasetelmat reilun viikon päästä koittaviin finaaleihin on selvillä.

Pilvenmäen karsintalähtöjen jälkeen suoritetaan arvonta, minkä kautta finaaliin paikkansa saa vielä 5 karsintalähdöissään toiseksi sijoittunutta lämminveristä. Maanantaina 16.4. on Oulun karsintalähdön vuoro - Varma finaaliin pääsystä voi olla vain voittaja. Forssan perjantain ravien jälkeen arvotaan toiseksi karsintalähdöissään sijoittuneista loput viisi finalistia!

Pilvenmäki Special finaalin lähtöratojen valintajärjestys

Pilvenmäen viimeisen Pilvenmäki Special karsintalähdön jälkeen suoritetaan Tototv-lähetyksessä lähtöratojen valintajärjestys sekä viiden karsintalähdöissään toiseksi sijoittuneiden finaaliin pääsevien arvonta.

Finaaliin ovat tiensä jo Kuopion karsinnasta selvittänyt Boulder Rocket, jota valmentaa Markus Porokka ja Oulun karsinnasta Pasi Väisäsen valmentama Absolut Arctica.


RAVINTOLA VALTIKKA ​​​​​​​- LÄHIRUOKAMENU

Vihersalaatti & kastike

Coleslaw

Tomaatti-juustosalaatti

TexMex-pastasalaatti

Broileri-kasvistortillat

Ylikypsää possua bbq-kastikkeessa

Paahdettua perunaa ja porkkanaa

Minttuinen mansikkapannacotta & kahvi/tee


Hinta 19e/hlö (alle 3-v. ilmaiseksi, lapset 1e/ikävuosi)

Ravintola Valtikka avaa ovensa klo 17, paikkavaraukset voit tehdä etukäteen ravintola@pilvenmaki.fi tai p. 010 422 1493.