Kavioliiga-ravit Seinäjoella la 19.10. klo 14

Seinäjoen ravisyksyssä vauhti sen kuin kiihtyy! Lauantaina on edessä huippuluokan Kavioliiga-ravit kello 14 alkaen.Ravintolat Troikka ja Pruuni palvelevat ravivieraita ja tarjoavat parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset voitte tehdä numerosta 06-428 9200. Ravintoloiden ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Sisäänpääsy ravintola Troikkaan maksaa 35 euroa. Hinta sisältää runsaan buffet-pöydän herkulliset antimet ja ravintolapaikan.

Radalla mittelevät paremmuudestaan valtakunnan eliittiin kuuluvat kilpurit. Suomenhevosten Kavioliigassa kohtaavat paluuta tekevä ravikuningas Jokivarren Kunkku, Kavioliigaa johtava Josveis, viime lauantaina Vermossa loistanut Vixen, edellä mainitun pikkuveli, suurien kisojen sankari Vixus ja kotimaakunnan mestari Joriini.

Lämminveristen ykkössarjassa riittää jännitettä ja laatua. Viivalla ovat absoluuttista Suomen ennätystä hiljattain sivunnut supertykki Sobel Conway, kotiradan vauhtimylly Everest de Ginai, huippuvireinen kiri-ihme Ricocone ja maan parhaimmistoon kuuluva voimamies William Birdland.

Nelivuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunun alkuerän johtotähti on Derby-kakkonen Knows Best. Tammojen puolella ennakkosuosikin paineet kantaa Cartivet Meeting-finaalin voittaja Brisenda.

Maratonmatkalla pistävät voimansa puntariin SE-jyrä Sahara Sandstorm, raju ranskalainen Exaudio Vici ja väsymätön Ypäjä Louvre.

Lauantaina käydään myös Toton SM-kisan Seinäjoen karsinnat. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: veikkaus.fi.

Seinäjoen raveissa viihtyy koko perhe - lapsille on tarjolla monenlaista nähtävää ja mieluisaa tehtävää.

Huippuvauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!

Sobel Conway. Kuva Emilia Lehtonen