Minimaniravit to 25.7. klo 18 Seinäjoella

Illan yhteistyökumppani Minimani tarjoaa lapsille karusellikyytiä ja pomppulinnan riemuja. Paikalla on myös ilmapallotaituri Alfred. Lisäksi nautitaan jäätelöä, makeisia ja mehua.

Kesäinen torstai-ilta on täynnä jännittäviä ravilähtöjä. Suomenhevosten kovimmassa voltissa kisaavat lauantaina Mikkelissä juhlinut ja 23,0-tuloksen hurjastellut Lakuri, kauden aluksi hienon viiden voiton suoran nakutellut Humiseva, tuulennopea Enon Vilppi ja väsymätön Menoks.

Perinteisessä Racing Murto-ajossa käyvät taistoon voitokkaat Lumi-Nelli ja Juise Julius.

Lämminveristen puolella illan ykköstapaus on viisivuotiaiden tammojen tasokas Kasvattajakruunu-karsinta. Viivalla ovat Isla-ajon kärkipari Willow Pride ja Club Nord Elit, voittokisassaan kymppiä lopetellut Exploding Belle ja Kurikan kanuuna Proserpine.

Illan kuudennessa koitoksessa mittelevät voimiaan 2600 metrin matkalla kovavireinen Orlando Knick, voitokas Strait Iron, tauolta tuleva kirikone Finally Famous ja Suomessa aloitteleva Earn n'Burn.

Laatua riittää ravien loppuun saakka. Viimeisessä lähdössä kamppailevat Tammasarjan suurista seteleistä Cartivet Meetingin kakkonen Tonight Leader ja sen tiukat haastajat.

Kuskeista paikalla ovat maan ohjastajaliigan kuumat nimet Hannu Torvinen, Santtu Raitala ja Antti Teivainen sekä Pohjanmaan parhaimmisto.

Ravintola Troikka on suljettu kesän ajan, mutta Pruuni, totohallin ja varikkoalueen grillit ja kahvilat sekä uusi terassi palvelevat yleisöä täydellä teholla. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Minimani-raveihin!

Willow Pride