Vieremän perjantaissa ajetaan huippuhevosilla – ja pappatuntureilla!

Vieremällä ajetaan yhdet kesäkauden parhaista raveista. Nelivuotiaat huippuhevoset kamppailevat 15 000 euron ykköspalkinnosta ja pappatunturin selässä voi bongata olympiavoittaja Iivo Niskasen!

Tuulettaako olympiavoittaja Iivo Niskanen myös perjantaisen pappatunturikisan jälkeen? Kuva: Anu Leppänen

Varsinaisen urheilun puolella päivän kohokohtana on Einari Vidgrénin Muistoajo, jossa viivalla on koko joukko nelivuotisikäluokan huippuhevosia. Palkinto on komeasti 15 000 euroa, ja sitä jahtaamassa ovat mm. Hotshot Luca ja Piece Of Rock.


Kansainvälistä väriä lähtöön tuo ruotsalaisvalmentaja Mattias Djuse hevosella Leader Brodde. Ruunan omistaa Vieremän puuhamies Juha Vidgrén ruotsalaisyhtiönsä kautta, ja nyt Leader Brodde esittäytyy ensimmäistä kertaa omistajansa kotiseuduilla.


Vieremän ravi-illassa on runsaasti ohjelmaa koko perheelle. Lasten teltassa Vieremän 4H-yhdistys pitää perheen pienimpien tunnelmaa yllä, ja radalla nähdään myös melkoista vauhti-iloittelua: olympiavoittaja Iivo Niskanen saa pappatunturikisassa vastaansa lentopalloilija Antti Siltalan, lumilautailija Rene Rinnekankaan sekä ravivalmentaja Heikki Mikkosen.


Vieremän totoravit alkavat kello 18, ja ponilähtö on ohjelmassa kello 17.45.


Lisätietoja: Kilpailusihteeri Jarno Hotti 044 336 1266